motorrijles-motorrijschool.jpg

MOTOR RIJLES

GRATIS GEBRUIK VAN:
- MOTORKLEDING
- MOTORHANDSCHOENEN
- MOTORHELM
- VEILIGHEIDSHESJE
MOTORRIJLES WORDT GEGEVEN VANAF DE RIJSCHOOL IN ETTEN

WIL JIJ JE MOTORRIJBEWIJS HALEN

MELD JE DAN NU AAN

Wil jij een motorrijles volgen? Meld je dan snel aan bij Verkeersschool van den Berg, wij zijn namelijk dé motorrijschool voor Doetinchem en omgeving. Door onze professionele begeleiding slaag jij straks met vlag en wimpel voor je rijbewijs en kan je veilig en zelfverzekerd de weg op.

WAAROM JE MOTORRIJBEWIJS HALEN

Toeren op een motor maakt je warm van binnen. Niets kan tippen aan het gevoel van gas geven en als je eenmaal op de weg zit, voel je je zo vrij als een vogel. Je komt vlot van A naar B en je hebt geen last meer van file- of parkeergedoe. Bij Verkeersschool van den Berg ben je aan het goede adres om je motorrijbewijs te halen! Wij bieden professionele motorrijlessen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Als je bij ons rijles neemt voor de motor is het gebruik van motorpak, helm en handschoenen gratis.

MOTOR OPLEIDING

GA JE VOOR KWALITEIT DAN GA JE VOOR VERKEERSSCHOOL VAN DEN BERG

VANAF WELKE LEEFTIJD MAG IK LESSEN OP EEN MOTOR (CATEGORIE A) HEBBEN?

* Vanaf 17 jaar in de categorie A1. Je dient dan wel in het bezit te      zijn van een geldige theorie voor de categorie motor, een geldig    rijbewijs B, of een A1-automaat rijbewijs.


* Vanaf 19,5 jaar in de categorie A2 als je al in bezit bent van A1.


* Vanaf 20 jaar in de categorie A2. Je dient dan wel in het bezit te      zijn van een geldige theorie voor de categorie motor, een geldig    rijbewijs B of een A1 (schakel of automaat) rijbewijs.


* Vanaf 21 jaar in de categorie A. Je dient dan wel in het bezit te        zijn van een geldige theorie voor de categorie motor, een geldig    rijbewijs B, of een A1 of A2 (schakel of automaat) rijbewijs.

  Bron: CBR

 Meer informatie over alle categorieën en leeftijden voor het   lessen op de motor kunt u HIER vinden.

STARTEN MET JE MOTORRIJBEWIJS?
MELD JE VIA ONDERSTAANDE KNOP AAN