3D Theorie opleiding

Makkelijker voorbereiden voor je theorie kan niet! Bij 3D theorie van Verkeersschool van den Berg kun jij je theorie lessen volgen vanaf huis wanneer het jouw uitkomt. De 3D Theorie opleiding is tevens speciaal ontwikkel voor dyslexie.

Voor het volgen van de theorieopleiding bij Verkeersschool van den Berg hoef je niet meer naar een leslokaal toe te komen. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer de theorielessen afleggen. Gewoon lekker in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt!!

Koop HIER een van de drie pakketten aan die je wilt en ga aan de slag

  • Leren en Oefenen
  • Leren
  • Oefen

Weet je niet welk pakket het beste bij je past? Bekijk dan gratis en geheel vrijblijvend de demo.

Doordat het een digitaal systeem is krijg je naar iedere les feedback over je leerproces. Een dashboard laat in een oogopslag zien hoe ver je bent in ieder theorie onderdeel. De 3D theorie is optimaal aangepast aan de theorie-examens van het CBR.

Als je een pakket hebt aangeschaft, kun je op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer met internet inloggen en aan de studie voor je theorie-examen gaan. Ben je dan nog niet zeker van jezelf, kun je altijd nog wat meer studie-uren inkopen.

De oefenexamens bestaan – net als het echte theorie-examen – uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben) en dertig wet- en regelkennisvragen, aangevuld met tien inzichtvragen. Van die laatste veertig moet je er vijfendertig goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

 

Open Chat
1
Close chat
Bedankt voor je interesse in Verkeersschool van den Berg.

Start