Rijschool Doetinchem

De leukste Rijschool van Doetinchem e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Zoek jij naar een rijschool in Doetinchem of omgeving? Dan zit je bij Rijschool Doetinchem goed. Al jarenlang zijn wij een zeer betrouwbaar adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Doetinchem en omstreken. Rijschool Doetinchem staat voor kwaliteit. Een van de redenen dat 90% van onze leerlingen bij het eerste examen slaagt. Wij bieden jou alles wat nodig is voor een veilige toekomst in het verkeer.

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Doetinchem vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Etten zijn.

Slagingspercentage 90%

Door onze unieke manier van les geven hebben wij een slagingspercentage van 86-90% voor het eerste examen. Wij leveren kwaliteit en maatwerk! Check de actuele slagingpercentages van andere rijscholen op de site van het CBR en vergelijk.

www.rijschoolgegevens.nl

Geslaagde leerlingen aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze rijschool en rijlessen. Liever nog laten we de échte leerlingen aan het woord: onze geslaagde leerlingen. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Open Chat
1
Close chat
Bedankt voor je interesse in Verkeersschool van den Berg.

Start