top of page
vw-tiguan-sportline3.jpg

RIJSCHOOL DOETINCHEM

Kom jij uit Doetinchem en zoek je een rijschool om je rijbewijs te halen?

Dan ben je bij Verkeerschool Lemaire aan het goed adres.

Wij zijn al jaren lang de rijschool voor Doetinchem om op een veilige en vlotte manier je rijbewijs te halen. Wij verzorgen rijles in Doetinchem voor zowel auto als motor rijbewijs. Volg je bij ons rijles dan ben je er van verzekerd dat je op een vertrouwde, veilige, leuke maar vooral leerzame manier je rijbewijs kan halen. Wij van Rijschool Doetinchem zijn een gedreven team als het gaat om het behalen van je rijbewijs voor auto en motor.  

Meld je nu aan bij Rijschool Doetinchem voor een proefles.

Tijdens de proefles bij Rijschool Doetinchem maken we je bekend met de auto, je instructeur en de werkwijze van Rijschool Doetinchem. Tijdens de proefles ga je zelf, met hulp van je rijinstructeur al  rijden.  Tijdens deze rijles bekijken we wat je aanvangsniveau is en je leerstijl  om zo samen met jou te kunnen inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Na de proefles krijg je een advies op maat voor het behalen van je rijbewijs.

Een proefles is geheel vrijblijvend en je zit na de proefles nergens aan vast.

De kosten van een proefles zijn €65,-. Mocht je na de proefles graag je rijbewijs willen halen bij Rijschool Doetinchem dan plannen we direct een vervolgafspraak in zodat je meteen kan beginnen met het behalen van je rijbewijs.

Kortom, bij Rijschool Doetinchem sta je niet voor verrassingen en weet je vooraf duidelijk waar je aan toe bent voor het behalen van je rijbewijs.

bottom of page