vw-tiguan-sportline3.jpg

RIJSCHOOL ULFT

Kom jij uit Ulft en zoek je een rijschool om je rijbewijs te halen?

Dan ben je bij Verkeerschool van den Berg aan het goed adres.

Wij zijn al jaren lang de rijschool voor Ulft om op een veilige en vlotte manier je rijbewijs te halen. Wij verzorgen rijles in Ulft voor zowel auto als motor rijbewijs. Volg je bij ons rijles dan ben je er van verzekerd dat je op een vertrouwde, veilige, leuke maar vooral leerzame manier je rijbewijs kan halen. Wij van Rijschool Ulft zijn een gedreven team als het gaat om het behalen van je rijbewijs voor auto en motor.  

Meld je nu aan bij Rijschool Ulft voor een proefles.

Tijdens de proefles bij Rijschool Ulft maken we je bekend met de auto, je instructeur en de werkwijze van Rijschool Ulft. Tijdens de proefles ga je zelf, met hulp van je rijinstructeur al  rijden.  Tijdens deze rijles bekijken we wat je aanvangsniveau is en je leerstijl  om zo samen met jou te kunnen inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Na de proefles krijg je een advies op maat voor het behalen van je rijbewijs.

Een proefles is geheel vrijblijvend en je zit na de proefles nergens aan vast.

De kosten van een proefles zijn €55,-. Mocht je na de proefles graag je rijbewijs willen halen bij Rijschool Ulft dan plannen we direct een vervolgafspraak in zodat je meteen kan beginnen met het behalen van je rijbewijs.

Kortom, bij Rijschool Ulft sta je niet voor verrassingen en weet je vooraf duidelijk waar je aan toe bent voor het behalen van je rijbewijs.