Opfris cursus

Opfriscursus autorijden? Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer.  Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer. Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij de opfriscursus autorijden ontwikkeld.

 

Werkwijze Opfriscursus autorijden

Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. In de drukte van het centrum rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

 

Wat is de opfriscursus autorijden?

De opfriscursus autorijden is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

 

De opfriscursus is geschikt voor:

  • Jongeren die na het behalen van hun rijbewijs, jarenlang niet hebben gereden
  • Automobilisten die soms tientallen kilometers omrijden om de snelweg maar te mijden
  • Automobilisten die moeite hebben de auto in te parkeren
  • Automobilisten die meer willen weten over het ‘nieuwe rijden’
  • Ouderen die onzeker zijn vanwege de snel veranderende verkeersregels
  • Iedereen die zich onzeker voelt achter het stuur

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Dan kun je via het onderstaande formulier een afspraak met ons maken. Wij helpen je graag verder op weg.


Open Chat
1
Close chat
Bedankt voor je interesse in Verkeersschool van den Berg.

Start