Rijopleiding voor starters

Deze opleiding is bedoeld voor leerlingen die helemaal of zeer weinig rijervaring hebben. Stap voor stap wordt er geleerd hoe je de auto moet bedienen en besturen. De instructeur zal je tijdens het leren bedienen van de auto nog helpen met veilig door het verkeer komen. Je hoeft je dus absoluut niet druk te maken dat je alles meteen al alleen moet doen. Langzaam worden kijktechnieken aangeleerd en gaan we steeds een stapje verder. Zo krijg jij een opleiding die van makkelijk naar steeds een stukje moeilijker gaat. Hoe verder je komt in je opleiding, hoe zelfstandiger je gaat worden. De lessen worden geheel aangepast aan jou niveau van zelfstandigheid.

 

Hoe snel kan je je rijbewijs halen?

Hoe snel je het rijbewijs kan gaan halen is natuurlijk afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen en hoe vaak je per week wilt/kan lessen. Tijdens een proefles kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen we denken dat je nodig hebt. Zo weet jij van te voren waar je aan toe bent en hoe lang de opleiding gaat duren

 

Direct een proefles aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.


Open Chat
1
Close chat
Bedankt voor je interesse in Verkeersschool van den Berg.

Start