top of page

VERKEERSSCHOOL

VAN DEN BERG

ONLINE 3D THEORIE

AUTO EN MOTOR
kruis.gif
spoorwegovergang.gif
Theorie_ambulance.gif

DE VOORDELEN VAN

3D THEORIE

Makkelijker voorbereiden voor je theorie kan niet! Bij 3D theorie van Verkeersschool van den Berg kun jij je  de theorie gewoon thuis leren wanneer het jouw uitkomt.

Voor het volgen van de theorieopleiding bij Verkeersschool van den Berg hoef je niet meer naar een leslokaal toe te komen. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer de theorielessen afleggen. Gewoon lekker in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt!!

De 3D Theorie opleiding is tevens speciaal ontwikkel voor dyslexie. Alle teksten kunnen voorgelezen worden en overal is een begrijpend filmpje bij geplaatst.

We hebben keuze uit 3 pakketten. 

- Oefenen en leren

- Leren

- Oefenen

 

Weet je niet welk pakket het beste bij je past? Bekijk dan gratis en geheel vrijblijvend de demo.

Doordat het een digitaal systeem is krijg je naar iedere les feedback over je leerproces. Een dashboard laat in een oogopslag zien hoe ver je bent in ieder theorie onderdeel. De 3D theorie is optimaal aangepast aan de theorie-examens van het CBR.

Als je een pakket hebt aangeschaft, kun je 4 maanden lang onbeperkt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer met internet inloggen en aan de studie voor je theorie-examen gaan.

Ben je na 4 maanden nog niet zeker van jezelf, dan kan je het pakket altijd weer met een maand verlengen.

198c8cce49c0d478ac0036afb8292e0e.jpg
bord-003.png
B01.png
bord-009.png
bottom of page